70-luku kestää kauan

Näyttääpä taas kuluneen kuukausi edellisestä blogimerkinnästä. En ole saanut luettua AINOATAKAAN kirjaa [onneton projekti].

Työn alla on sentään yksi, Jonathan Coen Konnien klubi. Tässä tarjolla vaihtoehto Marielkalle, joka kaipaili kepeämpää Isoa K:ta. Ei ole vaikea kirja vaan ennemmin brittiläinen tv-sarja [Rimakauhua ja Rakkautta tyylistä arkirealismia] 70-luvusta.

Tämän ajankuvan henkilöt ovat stereotypioita koululaista, konservatiiveista, ammattiyhdistysaktiiveista, punkkareista - nuorista ja keski-ikäisistä omine haaveineen ja peroksisineen, Jos aikalaisromaanit kiinnostavat tai 70-luku inspiroi, kannattanee lukea.

No minä joka tapauksessa sinnittelen ihan muusta syystä.

Kommentit

  1. Kiitos :) Pitäisi varmaan yrittää tarttua tähän, jos vaikka pääsisi sen kammonsa yli.

    VastaaPoista
  2. Luin tuossa juuri Paul Austerin "Timbuktu" -teoksen, helppolukuinen ja lyhyt (184 s.) kirja. Suosittelen.

    Takakannen mukaan "romaani on yhtaikaa herkkä kertomus lannistumattomasta rakkaudesta ja monisärmäinen kuvaus amerikkalaisesta nyky-yhteiskunnasta."

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Keltaiset kiitokset kommentistasi.

Susanna Rautio Goodreadsissä

Susanna's books

Sons and Lovers
it was amazing
Jos ottaisin jonkun kirjan autiolle saarelle, se olisi tämä. Luin kirjan ensimmäistä kertaa 19-vuotiaana ja sen jälkeen useasti suomeksi ja englanniksi. Se on todella harvinaista. En yleensä lue kirjoja uudelleen. 19-vuotiaana samaistui...

goodreads.com